Опозиційний політик Олексій Навальний заявив, що російський олігарх Алішер Усманов назвав розслідування його Фонду по боротьбі з корупцією найгіршим прикладом того, що називається "верхоглядством", а тепер ще й збирається подати на нього до суду за оприлюднення неправдивої інформації.

У свою чергу Навальний опублікував у своєму блозі відео, в якому "по поличкам" розіклав усі факти про Усманова, доповнивши їх скрінами та іншою інформацією, що підтверджує правоту його слів.

У 12-хвилинному сюжеті опозиціонер заявляє, що олігарх уже давно не платить податки в Росії, але до суду подає саме в РФ, оскільки впевнений у тому, що там "приймуть потрібне йому рішення".

Політик прямо говорить про зв'язок Усманова з владною верхівкою Росії, хабарі, тіньові схеми та багато чого іншого. Тут же можна побачити розкішний маєток багатія на Рубльовці і почути правду про те, як він став власністю олігарха.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на 12 червня Олексій Навальний анонсував нові антикорупційні мітинги по всій Росії. Минулого разу опозиціонер потрапив за грати за організацію масових акцій та був затриманий на 15 діб.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще