Сьогодні, 10 квітня, російський опозиціонер Олексій Навальний вийшов з СІЗО, де провів 15 діб після організованих акцій проти прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

За інформацією російських ЗМІ, Навального тримали у другому московському СІЗО, а на свободу випустили з ОВД "Коньково". Голова передвиборного штабу опозиціонера Леонід Волков звернув увагу, що таку практику застосовують доволі часто.

"Олексія випустили з ОВД Коньково. Злякалися навіть випустити", - написав у Twitter інший опозиціонер Микола Касьян.

Біля ізолятора на Навального чекала його дружина Юлія, а також прихильники із плакатами. Крім того, на місці з'явились молоді люди, які вимагали від опозицінера по 10 тисяч євро за затримання на акціях, зазначаючи, що Навальний обіцяв заплатити ці гроші.

Нагадаємо, Навального затримали 27 березня на акції "Димон ответит" за "непокору розпорядженню співробітника поліції". Йому також наказали сплатити штраф у розмірі 20 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляа портал "Знай.ua", у Краснодарі штаб Навального заблокували люди у костюмах діснеївських героїв.