Міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон вважає, що Лондон не зможе відмовити, якщо США попросить допомоги в нанесенні військового удару по позиціях президента Сирії Башара Асада.

Як повідомляє ВВС, міністр зазначив, що для такого рішення уряду не буде потрібна підтримка парламенту. "Якщо вони попросять нашої підтримки, з моєї точки зору - і я знаю, що це і точка зору прем'єр-міністра, - нам буде важко сказати "ні", - сказав Джонсон. При цьому міністр не виключив, що вони проведуть консультації з членами парламенту.

Він уточнив, що англійські війська можуть нанести удар з підводних човнів, які перебувають в Середземному морі.

Нагадаємо, в 2013 році палата громад Британії відхилила урядову резолюцію про можливу військову інтервенцію в Сирію. Але в разі розпуску парламенту перед виборами цю норму можуть не взяти до уваги.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Лондоні знайшли важелі тиску на Асада.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще