Дружина американського президента Дональда Трампа Меланія зуміла не тільки вразити зовнішнім виглядом під час зустрічі лідерів США та Китаю, а й зробила своїм вбранням комплімент високопоставленому гостю з Піднебесної.

Як передають західні таблоїди, Трамп та Сі Цзіньпін провели перемовини в розкішному маєтку глави Білого дому в Мар-а-Лаго (Флорида). Розмова почалася з вечері, на якій були присутні перші леді обох держав.

Меланія блиснула перед гостями у розкішній сукні від Valentino за чотири тисячі доларів. Колір вона обрала червоний, що в китайських традиціях є символом процвітання й успіху.

На банкеті з нагоди зустрічі китайського й американського президентів були присутні також донька і зять Трампа, які є його радниками, міністр торгівлі США Уілбур Росс, глава апарату Білого дому Райнс Прібус, радник президента зі стратегічних питань Стів Беннон.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Під час вечері мова йшла, зокрема, і про політику США відносно Північної Кореї і Сирії. Судячи з того, що після неї Трамп не мав чого сказати, переговори стосовно цього аспекту успіхом не увінчалися.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", під час пресс-конференції з королем Іорданії Абдаллою ІІ Трамп пообіцяв стерти "Ісламську державу" з лиця землі.