Дружина президента США Меланія Трамп повністю відмовилась від натурального хутра. Про це каналу CNN розповів її представник.

Раніше шуби з норки та соболя були невід'ємною частиною гардеробу першої леді США. Що саме її підштовхнуло на відмову від натурального хутра, невідомо, але її підтримали всесвітньо відомі захисники тварин.

Активістка руху за етичне поводження з тваринами РЕТА та секс-символ Америки Памела Андерсон надіслала Меланії Трамп шубу зі штучного хутра та висловила впевненість, що дружина 45-го голови Білого дому надихне інших жінок світу захищати тварин.

"Я щиро вдячна вам за подарунок та підтримку. Разом ми надихнемо ще більше жінок відстоювати власні переконання", - відповіла Меланія Памелі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меланія Трамп відсудила у британського видання Daily Mail мільйони доларів за публікацію скандальної статті.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще