Американський журнал Time протягом останніх трьох років ставив канцлера Німеччини Ангелу Меркель в рейтинг найвпливовіших політиків світу, але в 2017 році вона взагалі не увійшла до списку топ-100.

Про це повідомляє Die Welt. Після перемоги президента США Дональда Трампа на виборах журнал Time прогнозував, що саме Меркель стане "лідером вільного світу".

"Але, мабуть, канцлер Німеччини тепер втратила свої чари над американським журналом: Меркель не з`явилася в списку 100 найвпливовіших людей в світі. Замість цього, ми знаходимо кілька людей з вельми сумнівною поведінкою останнім часом", - наголошує видання, натякаючи на скандального президента Філіппін і північнокорейського диктатора.

Журналісти спробували дізнатися у журналу Time причини того, що Меркель не включили в список топ-100 найвпливовіших осіб. Але редакція поки ніяк не відреагувала на запит і не прокоментувала ситуацію.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Time в черговий раз включив президента США Дональда Трампа і його російського колегу Володимира Путіна в рейтинг найвпливовіших людей.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще