Президент Росії Володимир Путін знову потрапив до списку 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу Time.

І, варто відзначити, у непоганій компанії. В категорії "Лідери" - всі у зборі: президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, вищий керівник КНДР Кім Чен Ин, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей і, звичайно ж, куди без президента США Дональда Трампа.

Про кожного лідера знайшлося що написати в окремій колонці. І автором оди Путіну став екс-президент СРСР Михайло Горбачов.

"Стикаючись із кризою, яку він успадкував від свого попередника, президенту Володимиру Путіну вдалося стабілізувати ситуацію, зберегти російську державу і зміцнити її економічне становище", - написав він.

Похваливши господаря Кремля, Горбачов також додав, що в Росії прийшов час змінювати систему правління. Він переконаний: країна може добитися успіху "лише шляхом демократії".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Путін збрехав росіянам про свого наступника.