Всупереч упевненості наївної України, Кремль ніколи не зазіхав на окуповані території Донбасу: інтегрувати їх ніхто не збирався, отже Київ повинен сам вирішувати свої проблеми і не вплутувати у це ні в чому не винну країну.

Про це сьогодні, 20 квітня, заявив прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков під час брифінгу.

"Саме питання трохи абсурдне, тому що протягом багатьох років і президент Путін, і російські представники на самих різних рівнях говорять, що Москва не намагається інтегрувати в Російську Федерацію невизнані республіки Донбасу - ДНР і ЛНР", - заявив Пєсков і додав, що подібні заяви наївні, якщо не сказати примітивні.

"Тут план один - домогтися виконання мінських домовленостей, надати всілякий вплив разом з нашими партнерами по "нормандській четвірці", щоб сприяти тому, аби Київ сам зміг знайти вихід з тих наслідків, які виникли після громадянської війни і силового перевороту в столиці України три роки тому", - підсумував Пєсков.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Путін посилює контроль над окупованими територіями, щоб в результаті відокремити від України і привласнити собі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще