Шукати собі притулку у невеликих селищах закликала біженців німецький канцлер Ангела Меркель.

Про це повідомляє Die Bundeskanzlerin.

Вона наголосила, що переселенцям краще відмовитися від переїзду до міст, адже там дуже складно знайти постійну роботу та житло.

За її словами, у сільській місцевості, де не така значна кількість мешканців, простіше влаштуватися. Меркель нагадала, що за час міграційної кризи Німеччина прийняла щонайменше мільйон осіб, які мають право на забезпечення житлом.

"Вони приїхали, щоб знайти тут спокійне життя, тому потрібно поважати цінності країни", - додала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На думку канцлера, німці повинні більш лояльно ставитися до біженців, адже вони всі дуже різні і приїхали з віддалених країн, переважно із Іраку, Сирії та Північної Африки.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що антиміграційний указ підписав президент США Дональд Трамп. Згідно документу, обмежується кількість віз, які раніше видавали громадянам мусульманських країн.