Туреччина рекомендує Росії перестати підтримувати сирійського президента Башара Асада.

Таку думку висловив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в ефірі турецьких каналів. Чавушоглу також відзначив, що під час зустрічі з російським главою МЗС Сергієм Лавровим нагадав колезі, що Росія нічого не зробив для того, щоб врегулювати ситуацію в Сирії.

У свою чергу Туреччина в черговий раз відзначила свою прихильність режиму припинення вогню в Сирії.

Варто також відзначити, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган зазначив, що має намір продовжувати операції проти терористів на півночі Сирії. До таких він відносить представників Робочої партії Курдистану, курдських "Загонів народної самооборони", "Ісламської держави" і руху проповідника Фетхуллаха Ґюлена.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Туреччина виступає за передачу влади в Сирії тимчасового уряду. Для цього президент Башар Асад сам повинен відмовитися від влади.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще