В Омську з урядовим літаком ТУ-214 сталась НП, пілот застосував екстрене гальмування під час злету.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Літак перевозив російських високопосадовців: міністра культури РФ Володимира Мединського, заступника глави Держдуми Сергія Неверова та депутата Станіслава Говорухіна, а також інших парламентарів від "Єдиної Росії" та групу журналістів.

За словами речника керуючого справами Олени Крилової, ймовірною причиною гальмування могли стати нещільно зачинені двері, про сповістив аварійний сигнал. Чи так це насправді, перевірить спеціальна комісія. За словами прес-секретаря, після перевірки справності датчика, пасажирів доставлять до місця призначення та цьому ж літаку.

Деякі журналісти повідомили також, що посадовців відправлять на резервному повітряному судні, яке пришлють зі столиці Росії. Але в такому разі політики не зможуть вилетіти з Омська до 03.00 години ночі. А поки що аеропорт метушиться у підготовці зали, щоб московські гості не знудитися в довгому очікування відльоту.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", літак Трампа потрапив у дивну пригоду.