Російська Нацгвардія візьме на озброєння нові зразки стрілецької зброї та безпілотники, які стежитимуть за місцями проведення масових акцій в містах країни.

Про це повідомив заступник головнокомандувача військами генерал-лейтенант Олега Борукаєв, передають російські ЗМІ. Розширення арсеналу Росгвардії проводитиметься на тлі масових мітингів у Москві та нападу бойовиків на військову частину в Чечні.

"Все робиться для того, щоб не було провокацій і не було жодного терористичного акту в місцях масових скупчень людей", - розповів про причини посилення озброєння російський генерал.

Він додав, що особливо потребують нових зразків автоматичної і снайперської зброї потребують підрозділи, які несуть службу на Північному Кавказі. Борукаєв розповів, що спеціально для них проводиться розробка нових екземплярів.

На сьогодні Росгвардія має на озброєнні пістолети, автомати, кулемети й снайперські гвинтівки. Крім того підрозділ оснащений бронетехнікою, спецтехнікою та авіацією.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у Москві застрелили колишнього бійця Росгвардії. Припускають, що головним мотивом злочину стали прибутки керівника.