Колишнього бійця Росгвардії Миколу Волкова застрелили у Москві.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що після відставки він очолював ФГУП "Ремонтно-будівельне управління МВС Росії". Припускають, що головним мотивом стали прибутки керівника, адже напередодні його квартиру пограбували. Втім, не виключений також зв'язок із професійною діяльністю.

Сусіди вбитого розповіли, що чули крики з вулиці, а потім самого Волкова нібито викинули із машини, що була припаркована неподалік. Зловмисник спочатку погрожував йому зброєю, а потім два рази вистрелив.

Після цього тіло намагалися заховати просто між автомобілями, а самі нападники втекли. Поліції поки що не вдалося встановити їх особи та затримати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слід відзначити, що бізнес Волкова був тісно пов'язаний із азартними іграми та тоталізаторами.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов висловив думку, що загиблий Денис Вороненков володів цінними фактами про Майдан у Києві. Він припускає, що це могло стати одним із мотивом вбивства.