Російський опозиціонер Олексій Навальний повідомив, що зір пошкодженого ока впав на 80%.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Лікар як і раніше впевнена, що це не могла бути просто зеленка. Там явно суміш зеленки з іншого їдкою рідиною. На даний момент око втратило 80% зору", - сказав Навальний. При цьому доктор зауважив, що втрата зору не є незворотною.

Діагноз звучить так: "хімічний опік правого ока середнього ступеня".

Також Навальний поскаржився, що російські правоохоронні органи не діють. Не збуджують справ відносно підозрюваних в нападі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Навальний разом зі своєю помічницею прямував на Global event forum. Біля машини на нього напали невідомі і плеснули розчином в обличчя. Зеленка потрапила в очі. На місце події відразу викликали медиків.

Про отримані пошкодження він сам написав у блозі. Знеболити складно, і очей палахкотить пекельним вогнем, та ще й не відкривається, описав стан Навальний.