Скандально відомого російського блогера Іллю Варламова неочікувано "зустріли" в аеропорту Ставрополя – група невідомих осіб напали на нього, плеснувши в обличчя зеленкою та йодом.

Про це він повідомив у своєму Twitter.

Сам блогер стверджує, що нібито прилетів у місто в якості туриста. Поблизу будівлі аеропорту порядку десяти людей вже чекали його на виході.

"Вони кинули торт, облили зеленкою, облили йодом, а далі я вже не зрозумів, почалася колотнеча - мені потрапили в очі, я нічого не бачив", - додав Варламов.

За його словами, неподалік стояли правоохоронці, які вирішили не втручатися і нападників не затримували. Пізніше поліцейські заявили, що вже оголосили план "Перехоплення", але зловмисники втекли на машинах. При цьому всі свої дії вони зняли на відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Буду писати заяву, тому що вони зіпсували техніку", - зазначив блогер.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російський блогер Ілля Варламов розкритикував курортне місто Алушту, охрестивши його пеклом.