Російський опозиціонер Олексій Навальний викрив одного із затятих корупціонерів при владі із найближчого оточення російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

Мова йде про віце-прем'єра Ігоря Шувалова. За словами Навального, саме він являється одним із найбагатших політиків РФ – навіть собаки у нього живуть краще від багатьох людей, літають світом найдорожчими приватними лайнерами. Таке задоволення для домашніх улюбленців обходиться близько 40 мільйонів рублів на рік.

Шувалов настільки "піклується" про тварин, що подорожують вони виключно у літаку Bombardier Global Express, який розвиває швидкість до 950 км / год, а також славиться своїм розкішним інтер'єром.

"Це розслідування наочно демонструє одночасно і маразм, і ступінь серйозності проблеми російського чиновництва", - додає опозиціонер.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олексій Навальний стверджує, що напад на нього – це заздалегідь спланована провокація Кремля.