Деякі діти не знаходять рішення певного завдання у школі та просто ігнорують його. Але є й ті, що вигадують дотепну відповідь, яка стає об'єктом насміхань у соцмережах.

Видання Daily Mail опублікувало підбірку найсмішніших робіт учнів шкіл з усього світу.

"Ти можеш намалювати це судно?", - текст задачі та зразок. Дитина вирішила не напрягатись і просто написала "ні".

У прямокутному трикутного потрібно знайти довжину гіпотінузи, який позначений іксом на малюнку. Школяр обвів його ручко, технічно виконавши завдання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Один з викладачів був шокований, коли побачив любовний лист учня Гітлеру. Дитина захоплюється війною німецького нациста.

"Напиши п'ятдесят три тисячі цифрами", - завдання. "П'ятдесят три тисячі цифрами", - відповідь.

Матір однієї зі школярок працює стриптизеркою. Дівчинка у ранньому віці вирішила піти по стопах жінки, яка її народила, та зобразила це графічно, виконуючи завдання на тему "Ким я стану, коли вирасту".

Як повідомляв портал "Знай.ua", російських школярів готують до суворого життя та змушують їх розв'язувати ситуативні математичні завдання з елементами криміналу.