Німецькі активісти вийшли в Берліні на акцію протесту на підтримку руху ЛГБТ в Чечні.

Як пише DW, триденну акцію протесту ChechnyaStreetDays приурочили до поїздки канцлера Англели Меркель в Москву. Вказується, що активісти передали до канцелярії Меркель лист, в якому попросили канцлера підняти тему переслідування геїв в Чечні.

Активісти хочуть, щоб Меркель дала Путіну чітко зрозуміти, що потрібно припинити вбивства і тортури. Для цього, впевнені учасники протесту, у Меркель вистачить впливу.

Раніше активісти Союзу проти гомофобії почали збір коштів, які відправлять російської мережі ЛГБТ-організацій для "терміново необхідної евакуації жертв і їх сімей".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що це все витівки брехливих ЗМІ, і нічого подібного не відбувалося, розповів Рамзан Кадиров президенту країни-агресора Володимиру Путіну, коментуючи інформацію про масові вбивства гомосексуалістів в Чечні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, проблема переслідування геїв в Чечні стурбувала ООН.