Президент Білорусі Олександр Лукашенко звинуватив США і Німеччину у фінансуванні провокацій, які нібито готували в Білорусі озброєні бойовики.

Про це білоруський президент заявив сьогодні, 24 березня, під час відвідування Гродненської області, повідомляє агентство БелТА.

«Ось вони ображаються - почули мою заяву в Могильові про Україну, Литву і Польщу. Але якщо це так?! Американські, німецькі фонди давали гроші через поляків і литовців. Більшість там грошей залишалося, але і наші жили і живуть непогано, всі в особняках, на Mercedes роз'їжджають», - заявив Лукашенко.

Він додав, що органи влади не повинні боятися припиняти протиправні дії. «Злякаєшся - мені буде погано, а вам взагалі не під силу», - підсумував білоруський президент.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомив про затримання бойовиків, які готували провокацію зі зброєю. Слід вважати, що він говорив про затриманих членів клубу "Білий легіон".

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Білорусії правоохоронці затримують членів спортивно-патріотичних клубів. Затриманих підозрюють, у "навчанні або підготовці осіб для участі в масових заворушеннях, фінансуванні або іншій матеріальній підтримці такої діяльності".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще