Відомому мільярдеру, засновнику SpaceX Ілону Маску більше не вдається приховувати очевидні зміни в особистому житті. Його новою обраницею стала американська акторка Ембер Херд.

Колишня дружина зірки кіно Джоні Деппа відома своїми атеїстичними поглядами. Переглянути сприйняття релігії вона вирішила ще у 16 років – саме тоді в аварії загинула її близька подруга. Після цього затята католичка Ембер кардинально змінилася.

З того часу вона почала регулярно використовувати епатажні витівки, щоб у будь-який спосіб привернути до себе увагу.

Сім років тому на одній із вечірок вона відверто заявила про нетрадиційну орієнтацію.

Втім, у цьому вона недовго переконувала публіку – вже у 2014 році акторка побралася із Деппом. Її кар'єра від цього тільки виграла, популярність чоловіка зробила Херд відомою, хоча раніше вона могла розраховувати виключно на другорядні ролі.

Навіть головний пірат Голлівуду не влаштував Ембер. Звинувативши його у рукоприкладстві, вона відсудила в актора чималу суму, яку, за її словами, направила на благодійність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер зірку часто бачать не тільки із Маском, а й з його дітьми – від двох попередніх шлюбів у нього шестеро малюків: Саксон, Даміан, Ксав'єр, Кай, Гріфін та Невада.

Сам засновник SpaceX скандальне минуле нової пасії жодного разу не коментував, хоча серед зірок кіно Ембер має доволі суперечливу репутацію.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ілон Маск показав першу поїздку Tesla Model 3.