Американська компанія SpaceX в останню мить відклала запуск ракети-носія Falcon-9, старт якого був запланований на сьогодні, 30 квітня. Причиною назвали неполадки у системі датчиків.

Про це оголосили на сторінці в Твіттер компанії.

Несправність виявили останньої миті та за кілька хвилин зупинили запуск на мисі Канаверал у штаті Флорида. У компанії заявили, що ракету відправлять наступного дня, 1 травня о 07.00 годині.

Що цього разу відправлять на Falcon-9 за межі планети поки що невідомо. Характер вантажу та інші деталі місії повністю засекречені.

Нагадаємо, тиждень тому у компанії заявили, що збираються запустити супутник для Національного управління військово-космічної розвідки під назвою NROL-7.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", SpaceX здійснила перший в історії повторний запуск ракети-носія Falcon 9 та вивела на орбіту супутник SES-10.