Американська авіакомпанія Delta Airlines вигнала з літака родину із двома маленькими дітьми через відмову звільнити місце.

За інформацією BBC, Браян Шир з дружиною та дітьми сіли на рейс з гавайського острова Мауї до Лос-Анджелеса. Їхній син-підліток сів на інший літак, тому на звільнене місце посадили дворічну дитину. Однак працівники Delta Airlines заявили, що місце заброньоване, та вимагали його звільнити.

"Це федеральний злочин. Вас з дружиною кинуть за ґрати, а дітей віддадуть у прийомні родини", - погрожувала батькам Шин представниця компанії.

Зрештою, родина все ж погодилась звільнити місце, але їх все одно висадили з літака. Пасажири вимушено провели ніч у готелі та вирушили до Лос-Анджелеса лише наступного дня.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Керівники Delta Airlines принесли вибачення ображеним пасажирам та пообіцяли компенсацію. Відомо, що родина Шин не порушувала жодних правил, а авіакомпанія просто хотіла заповнити звільнені місця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно американська компанія United Airlines викинула з літака пасажира через нестачу місць. Це питання почали розглядати у Конгресі США.