У колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна Людмили з'явилася елітна нерухомість. Розкішний особняк розташований на атлантичному узбережжі Франції в місті Біарріц.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Віллу для неї придбав новий чоловік - Артур Очеретний. Вона розташована по сусідству з її донькою Катериною Тихонової.

Курортне місто Біарріц було дуже популярним у російської аристократії ще з XIX століття. Тепер же тут можна зустріти від топ-менеджерів "Газпрому" до дружин російських олігархів.

Спершу сімейство Очеретних не хотіли розкривати інформацію про себе. Але французьке законодавство зобов'язує надати дані про замовника. Купівля вілли обійшлася Очеретному в 5,5 мільйона євро. Приблизно стільки ж витратять на ремонт і облаштування особняка.

Раніше, за словами агента з нерухомості, вілла належала адвокату, але після його смерті дружина вирішили продати нерухомість.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дізнавшись, хто стоїть за будівництвом, невідомі обписали паркани лайливими словами - російською мовою", - розповіла сусідка.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в березні 2017 року Людмила Путіна покинула Росію. Її помітили в британському аеропорту "Хітроу" в компанії Артура Очеретного.