Болгарський парламент затвердив на посаду прем'єр-міністра країни лідера партії "Громадяни за європейський розвиток Болгарії", яка перемогла на виборах, Бойко Борисова.

За інформацією Nova.bg, за Борисова проголосували 133 депутати, проти нього - 100. Крім того, парламент затвердив й 18 нових членів Кабміну. Новий болгарський уряд розпочне роботу сьогодні, 4 травня.

Борисов є прихильником європейського розвитку Болгарії та антиросійським політиком. Він двічі займав посаду прем'єр-міністра країни у 2009-2013 та 2014-2017 роках.

Зазначимо, що у січні 2017 року президентом Болгарії став проросійський політик Румен Радев. У країні парламентська форма правління.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пропутінська кандидатка у президенти Франції Марін Ле Пен програла дебати центристу Еммануелю Макрону за кілька днів до другого туру президентських виборів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще