Загибель поліцейського Хав’є Жугеле у Парижі від кулі Каріма Шерфе та поранення двох його колег вивело на вулиці французької столиці понад сто дружин і подруг паризьких правоохоронців.

Вони влаштували на Єлисейських полях демонстрацію проти зростання рівня насилля у місті та країні в цілому, передає ВВС.

У руках учасниці акції тримали кульки двох кольорів. Чорні символізували загиблих на службі правоохоронців, а рожеві – родини, які залишилися без чоловіків і батьків.

За словами представника прокуратури, убивця поліцейського, Карім Шефре, раніше говорив, що хоче вбити копа. Проте зв’язків між ним і радикальними ісламістськими групами слідчі не виявили

Убивство Хав’є Жугеле – не перший факт агресії по відношенню до правоохоронців. Недавно біля Північного вокзалу Парижа затримали чоловіка, який з ножем ішов до поліцейського патруля.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.uа", у Санкт-Петербурзі американець японського походження вдарив ножем в око таджика.