Одному з підозрюваних в теракті в Стокгольмі загрожувала депортація за екстремістські погляди.

Як повідомляє ВВС, про це сказали в прес-службі шведської поліції. Кілька місяців громадянина Узбекистану розшукувала поліція після того, як міграційна служба відхилила заяву на дозвіл проживання в Швеції.

У грудня 2016 підозрюваному дали чотири тижні для виїзду з країни. також правоохоронці вказали, що затриманий був прихильником "Ісламської держави".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 7 квітня, водій направив вантажівку прямо в натовп пішоходів у Стокгольмі. Поліція затримала терориста. Пізніше в транспортному засобі, який належить одній з пивоварних компаній, знайшли вибухівку, яку злочинець заховав у сумку.

За попередніми даними, в результаті теракту в столиці Швеції загинули четверо осіб та ще півтора десятка отримали травми.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще