У Дагестані тривають протести далекобійників. Учасники мітингу занепокоєні натовпом озброєних росгвардійців, які оточили всю прилеглу територію.

Про це повідомляє "Сегодня".

За словами очевидця подій водія Абдули Абдулаєва, військові розташувалися в радіусі півсотні метрів, поряд з ними – п'ять бойових машин.

Він додав, що центральні транспортні сполучення вже тривалий час заблоковані, адже щонайменше шість сотень активістів намагаються виїхати до Махачкали.

У російському МВС зазначили, що нібито жодного мітингу у дагестанському Манасі немає, а всього лише "стоять кілька машин, яким відвели спеціальне місце".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Попри те, що кількість військових значна, у силових відомствах РФ стверджують, що відправили у місто всього 66 осіб із Росгвардії та 20 командуючих.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у дагестанському Манасі помітили російську військову авіацію та бронетехніку поблизу території, де далекобійники влаштували масовий мітинг.