Росіян обурив відеозапис паркуру на меморіальних плитах з іменами учасників Великої Вітчизняної війни в місті Ахтубінську.

На неповагу до пам'ятника "Великій перемозі" звернув увагу Youtube-канал "Ахтубинск Сегодня". Ролик набрав більше 6 тисяч переглядів і викликав гарячі суперечки в коментарях.

На думку одних користувачів, молодь осквернила меморіал. Інші ж вважають, що це всього лише пам'ятна плита, а не могила, тому стрибати по ній можна скільки завгодно.

"Совки для того меморіали і створювали у всіх містах (а Астрахань була глибоким тилом), аби молодь приходила і тусувалася, і між іншим згадала про війну. А не для того, щоб усі зі скорботними обличчями там на лавочках сиділи", - написав один із користувачів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Такі місця існують для того, щоб люди пам'ятали своїх героїв. Вони символізують перемогу, радість і скорботу і, відповідно, на таких місцях треба поводитися чинно і спокійно, а не паркур робити. Іноді під ними існують поховання. Я дивуюся, неможливо повірити, що існують такі дегенерати, як ви, люди віддали життя, воювали!" - обурився інший.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Азаров розповів про старечий маразм і про те, як "діди воювали".