На Філіппінах сталась моторошна аварія за участю пасажирського автобуса, який злетів з кручі в річку. Загинуло більше половини пасажирів.

ДТП сталася на гірській дорозі у провінції Нуева-Есіха, - повідомляє Daily Mail.

За попередньою версією, автобус з'їхав з дороги через поломку гальм. За останніми даними, загинуло 25 пасажирів, яких викинуло з автобуса. Ще 22 осіб отримали численні травми, серед них багато дітей, які зараз перебувають у лікарні.

Коли автобус падав, у нього відірвався дах, через це і повипадали люди. За словами правоохоронців, водій порушив правила перевезення пасажирів. У ньому знаходилося понад 60 осіб, при максимально допустимій кількості в 45.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у китайській провінції Гуйчжоу в річку впав автобус з пасажирами, загинуло більше десятка пасажирів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще