У бельгійському Льєжі під час першотравневої демонстрації невідомий напав з ножем на прес-секретаря бельгійської лівої "Робочої партії" Рауля Хедебау.

Як повідомляє місцева преса, напад стався на площі Святого Павла.

На відео видно, як до політика підійшов невідомий, і чимось схожим на ніж завдає удар. Після він ховає ніж в кишеню. Хедебау отримав незначні пошкодження.

Нападника відразу ж затримали. Поліція не виключає, що напад мав політичні мотиви. Якщо буде доведено, що Хедебау постраждав через політичні переконання, нападнику загрожує від двох до чотирьох років в'язниці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що турецькі правоохоронці масово затримують учасників першотравневої демонстрації в Стамбулі. Сотні людей намагалися колоною пройти по площі Таксим, яку з усіх боків оточили поліцейські. Правоохоронцям довелося застосовувати сльозогінний газ для розгону натовпу.