Очільник Північної КОреї Кім Чен Ин заявив про готовність завдати ядерний удар по американських базах вторгнення не тільки в Південній Кореї і на Тихоокеанському операційному театрі, а й на території США.

Про це, з посиланням на офіційні північнокорейські ЗМІ, повідомило агентство Reuters.

Лідер КНДР підкреслив, що його "революційна сильна армія уважно стежить за кожним рухом ворожих елементів" і фокусує ядерні приціли на згаданих вище позиціях.

У свою чергу виконуючий обов'язки президента Південної Кореї Хван Ге Ан прогнозує провокації з боку свого північного сусіда. Саме тому Сеул привів у бойову готовність свої війська та готується до можливого конфлікту.

На думку американського президента Дональда Трампа, Кім Чен Ин свідомо шукає неприємностей. У своєму Twitter глава Білого дому дав зрозуміти, що проблему з КНДР США можуть вирішити навіть без допомоги Китаю.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", військова розвідка Бундестагу говорить, що північнокорейський лідер і надалі дратуватиме США. Крім того, не виключені нові випробування небезпечної зброї войовничим Кім Чен Ином.