Вчора, 22 квітня, в метро Санкт-Петербурга на станції "Горьковская" правоохоронці затримали молодого чоловіка, який перевозив в сумці людські органи.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління МВС.

Пізніше з'ясувалося, що хлопець вчиться у медичному університеті, а органи він перевозив з лабораторії до клініки. Молодий чоловік наполіг, що все це відбувається за суворої домовленості з лікарем.

"Співробітники поліції 22 квітня зупинили на станції метро "Горьковская" для з'ясування обставин студента Першого Санкт-Петербурзького медичного університету, у якого виявили зразки біоматеріалів", - розповіли в поліції.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що після вибуху в пітерському метро, ​​який прогримів 3 квітня, в підземці посилили заходи безпеки: перевірок стало в декілька разів більше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще