Членкиня "Єдиної Росії" заявила, що прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва потрібно жорстоко покарати. Таку заяву зробила Ольга Мірошниченко, член саратовського партосередку партії Путіна, коментуючи розслідування Фонду боротьби з корупцією. Однак миттєво відмовилась від своїх слів, зазначивши, що неправильно зрозуміла запитання.

Про цей курйозний випадок повідомляють російські ЗМІ. На запитання журналіста "Чи повинна держава боротися із корупцію у своїх лавах?" член політпартії сказала: "Звичайно. Повністю погоджуюся, що у нас не ухвалена низка законів, котрі зобов'язують держслужбовців усіх рівнів показувати свої декларації...".

Журналіст запитав "єдинороску" чи вона дивились фільм-росзлідування "Він вам не Дімон" про прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, на що та відповіла, що навіть не чула про такий.

Тоді автор відеосюжету уточнив, що у кіноролику стверджується, що прем'єр-міністр Росії залучений до корупційних схем з різними олігархами. "Як ви думаєте, правоохоронні органи повинні на це якось реагувати?", - запитав він.

"Обов'язково, звичайно, він повинен бути покараний і жорстоко покараний", - відреагувала Мірошниченко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак на уточнююче запитання: "Хто? Прем'єр-міністр?" член "Єдиної Росії" злякано дала задніх: "А, ні, ні, я взагалі цей фільм не бачила, я думала, що це просто художній фільм".

Як повідомляв сайт Знай.ua, російський опозиціонер Олексій Навальний оприлюднив розслідування, в якому звинуватив Медведєва в створенні "корупційної імперії".