Російські правоохоронці продовжують вести кримінальну справу проти ймовірного голови хакерського угрупування "Шалтай-Болтай" Володимира Анікєєва.

За інформацією російських ЗМІ із посиланням на джерела, суд визнав потерпілими у цій справі помічника президента Росії Андрія Бєлоусова та скандального ведучого Дмитра Кисельова.

Справа проти Анікєєва містить шість епізодів, в яких жертвами також значаться співробітник президентської адміністрації Тимур Прокопенко та прес-секретар прем'єр-міністра Наталія Тімакова.

Анікєєва звинувачують у зламі електронної пошти Дмитра Медведєва. Адвокат заперечує провину підсудного та зазначає, що він не причетний до зламів акаунтів російських чиновників.

Російські правоохоронці затримали Анікєєва у жовтні минулого року. Його звинувачують за статтею "неправомірний доступ до комп'ютерної інформації", яка передбачає сім років ув'язнення.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", північнокорейські хакери отримали доступ до секретного плану наступу США та Південної Кореї.