Літак кoмпaнії Alaska Airlines одразу після злету змушений був приземлитись, оскільки у багажному відділенні хтось кричав та стукав по обшивці зсередини.

Про це повідомляє видання "ultramir".

Авіалайнер із американського міста Сієтл мав летіти до Лос-Анжелеса.

Читайте також: У Північну Корею відправили кулі з комедією про Кім Чен Ина

Виявилось, щo із вантажного відділення не встиг вийти один із працівників. За попередньою версією, він там заснув, зморений спекою. До Лос-Анжелеса він летіти не хотів, тому кричав і гатив кулаками стіни зсередини відсіку після злету.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як розповідають очевидці, чоловік не постраждав.

"Принаймні, коли після приземлення літака багажне відділення відкрили, він вийшов самостійно", - розповів представник аеропорту.

Вантажника одразу відправили до медичного закладу на огляд.

На нього чекає службове розслідування із відповідними наслідками. Позапланова екстрена посадка авіалайнера грубе порушення трудового розпорядку, яке недешево коштує.