Сьогодні, 22 квітня, у німецькому Кельні відбувається з'їзд правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини". Вулиці міста заполонили противники політичного руху, про участь в акціях оголосили близько 50 тисяч мешканців.

За інформацією DW, найзапекліші противники правих влаштували сутички із поліцією. Поранення отримав один правоохоронець, із підозрами у бійці затримали одного учасника акції.

Відомо, що маніфестанти заблокували вхід до готелю, де має відбуватися з'їзд 600 представників "Альтернативи для Німеччини". Поліція супроводжувала правих політиків до самого входу до будівлі.

Зараз лише у центрі Кельна у режимі бойової готовності працюють чотири тисяч стражів порядку.

Зазначимо, що й нас самому з'їзді правих очікується скандал. Лідерка партії Фрауке Петрі хоче ухвалити важливе рішення щодо подальшого курсу, яке має уможливити входження політичної сили до правлячої коаліції.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аналітик Чарльз Гейв вважає, що на президентських виборах у Франції переможе ультраправа Марін Ле Пен. Він свого часу передбачив перемогу Дональда Трампа.