Глава французького уряду Бернар Казнев став жертвою грабіжників. Його квартиру обікрали ще на початку тижня, але інформація про інцидент стала відома тільки зараз.

За даними агентства АFP, премьєр-міністру неодноразово пропонували виставити охорону біля будинку, де він живе, через підвищену терористичну загрозу, проте політик відмовлявся, мотивуючи це тим, що поліцейські і так зараз перевантажені. Як наслідок, у його квартирі не було ніяких важливих документів з роботи.

Що саме винесли злодії, невідомо, але за інформацією газети Closer, викрадені тільки деякі особисті речі.

Правоохоронці та оточення високопосадовця кажуть, що правопорушники не знали, хто є власником обраної для нальоту квартири.

Після того як про грабіж стало відомо пресі, на місці події встановили тимчасові пристрої стеження.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Франція пригрозила Росії відповідальністю за блокування резолюції ООН про введення санкцій прои представників Сирії, які вчинили хімічну атаку на мирних жителів.