Схоже, вже незабаром російському президенту Володимиру Путіну доведеться раз і назавжди вибрати: підтримувати і надалі лідера Сирії Башара Асада чи все ж долучитися до всього цивілізованого світу, який категорично засуджує дії сирійського диктатора.

Якщо господар Кремля зробить вибір на користь Асада, то про нормальні стосунки з США у найближчій перспективі йому годі й мріяти. Про це попередив радник американського президента з національної безпеки безпеки Герберт Макмастер, передає ABC News.

Він заявив, що США необхідно почати вести з Москвою "жорсткі переговори" стосовно підтримки Кремлем президента Сирії. На його думку, найкраще з цим завданням здатен упоратися держсекретар Рекс Тіллерсон.

Макмастер додав, що Росія "веде підривну діяльність в Європі".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Білий дім оголосив Росії ізоляцію через підтримку нею сирійського диктатора. Її поставили в один ряд з Іраном і Північною Кореєю.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще