Обмовка очільника російського Мінкульту Володимира Мединського привернула до його слів увагу президента РФ Володимира Путіна.

Як пишуть росЗМІ, курйоз стався під час обговорення з урядовцями питання вдосконалення роботи будинків культури у селах.

Мединський зазначив, що сільські БК мають стати місцем проведення родинного дозвілля.

"Нам здалося, що дуже важливо, щоб БК у великому селі був місцем, де можна провести сімейне дозвілля, культурно провести час всією родиною. Це великий зал з величезним телевізором, де чоловіки можуть подивитися хокей, разом зібравшись", – поділився думками чиновник.

Ці слова насмішили господаря Кремля, і він жартома дав доручення прем'єру Дмитру Медведєву провести виховну роботу з міністром культури.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Разом цікавіше, але чому тільки з чоловіками? Дмитро Анатолійович, проведіть виховну роботу!" – цитують видання слова Путіна.

У свою чергу Мединський виправдався, зазначивши, що у їх відомстві вже розроблені типові проекти сільських клубів, де передбачені місця і для жінок, де можна поговорити з подругами, є велика бібліотека, хореографічний та гімнастичний зали.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно мережі розсмішив вираз обличчя міністра культури РФ Мединського під час зустрічі з Путіним.