Розслідування катастрофи лайнера Malaysia Airlines рейсу MH17 над Донбасом показало, що насправді відмовки російської сторони про "непричетність" до інциденту більше не мають сенсу.

Відповідну думку у своєму блозі висловив Кирило Сазонов.

За його словами, президент РФ Володимир Путін обрав для себе доволі зручну тактику у цій ситуації: звинувачувати всіх у брехні і "прикидатися ідіотом".

" Рано чи пізно кучерявий мотузочок закінчується міцною петелькою", - додав блогер.

Сазонов наголосив на тому, що розслідування проводили незалежні експерти в шведській лабораторії Voxalys. Саме вони зробили аналіз записів на плівці і виявили організатора транспортування на Донбасі ракетного комплексу "Бук". Тому тепер Кремль більше не може спростувати очевидні факти.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На думку Сазонова, Європа у жодному випадку не вибачить такий резонансний злочин, тому навіть лояльні до Москви посадовці будуть вимагати покарання.

"Путін потрапляє в пастку, виходу з якої немає", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі показали мультфільм, в якому президент РФ Володимир Путін у буквальному сенсі слова ґвалтує Росію.