У мережі набирає популярність мультиплікаційний ролик про те, як президент Володимир Путін ґвалтує Росію. У буквальному сенсі слова.

Провокаційну анімацію опублікували на сторінці спільноти "То, что доктор прописал" в Facebook.

Мультик починається з весілля карлика-Путіна і високої статної дівчини на ім'я Росія. Під час церемонії президент клянеться захищати й оберігати "дружину", а також поважати права і свободи людини.

Втім, щойно весілля закінчується, посмішка на обличчі Путіна перетворюється на оскал, він заковує наречену в кайдани диктатури і безправ'я, заклеює їй рот цензурою і накачує пропагандою.

Після цього мультяшний президент приступає до тривалого статевого акту із законною дружиною.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ця анімація - справжній шедевр про те, що зараз мають росіяни за "17 років шлюбу гебешного недоростка-гопника з Росією", - підписали ролик автори.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Путін заговорив про військове співробітництво з Україною.