У мережі звернули увагу на схожість символу російського військово-патріотичного молодіжного руху "Юнармія" із нацистським.

Автор мікроблога "Мид Роисси" в Twitter опублікував поруч дві символіки. На обох зображені орли у профіль. На постері "Юнармії" намальована зірка, а на нацистському - хрест і руни "СС".

"Збіг? Не думаємо", - підписав публікацію модератор.

Твіт миттєво набрав майже 400 лайків і 416 репостів, а передплатники висловили солідарність з автором. І докинули ще парочку картинок із серії "знайди 10 відмінностей".

Нагадаємо, рух "Юнармія" розпочав роботу в 2016 році з подачі ідейного натхненника - міністра оборони Росії Сергія Шойгу. Президент Володимир Путін ініціативу підтримав.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За його словами, організація потрібна для того, аби підлітки "пишалися подвигами батьків і дідів" і "готувалися до служіння Батьківщині". Приєднатися до руху можуть діти старші за 7 років.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у мережі показали, як Путін 17 років ґвалтує Росію.