Президент Росії Володимир Путін надіслав переможцю французьких виборів Еммануелю Макрону телеграму, в якій закликав його до боротьби із тероризмом.

Про це повідомили на офіційному сайті Кремля.

У привітанні Путін висловив сподівання, що Росії та Франції вдасться знайти взаєморозуміння для забезпечення міжнародної безпеки.

"Наростання загрози тероризму і войовничого екстремізму супроводжується ескалацією локальних конфліктів і дестабілізацією цілих регіонів. У цих умовах особливо важливо подолати взаємну недовіру", - написав російський президент.

Путін також виразив готовність співпрацювати із Макроном у вирішенні актуальних питань, а також побажав йому здоров'я та успіхів.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Путіна довгий час ігнорували перемогу Макрона, адже розраховували на перемогу проросійської кандидатки Марін Ле Пен.