Президент країни-агресора Володимир Путін поспілкується з росіянами в прямому ефірі, найімовірніше, на початку червня — в День захисту дітей 1 червня або на День Росії 12 червня.

Про це пишуть російські ЗМІ.

20 березня прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомили, що пряму лінію перенеси. Він пообіцяв, що Путін поспілкується з громадянами пізніше квітня, але раніше серпня, пояснивши це завантаженістю графіка президента.

Водночас, на думку директора "Левада-центру" Лева Гудкова, перенесення прямої лінії пов'язане з протестами 26 березня. Оскільки, тема корупції кидає тінь не стільки на Медведєва, скільки на самого Путіна.

Він звернув увагу на те, що корупційний скандал — це не просто розслідування Олексія Навального. Фільм підкріпив вже наростаючі знизу негативні настрої.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Політолог Костянтин Калачов вважає, що пряма лінія в цьому році може стати стартом президентської кампанії. На прямій лінії повинні пояснити, чому росіянам варто голосувати за Путіна, показати образ привабливого майбутнього.

"Виходити на пряму лінію потрібно вже з кампанією. Потрібен час, щоб продумати драматургію, тактичний ресурс, меседж, іміджеві характеристики. Можливо, адміністрація президента не встигає сформулювати порядок кампанії, викласти стратегію", - пояснив він.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", російський історик Юрій Фельштинський пояснив феномен путінського режиму.