У Росії почалися чергові "кадрові чистки" у провідних відомствах – протягом одного дня Володимир Путін звільнив двох осіб.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Першим у списку виявився керівник головного управління із забезпечення безпеки дорожнього руху МВС РФ Віктор Нілов. Заміну йому досі не знайшли, а причин відставки також не пояснювали.

Єдиним документом кремлівський лідер позбавив посади уповноваженого РФ при Європейському суді з прав людини Георгія Матюшкіна, хоча пізніше виправдався, що той сам не захотів більше працювати, посилаючись на "слабке здоров'я".

Слід відзначити, що чутки про відставку двох згаданих посадовців розповсюджувалися вже давно. Відомо, що Матюшкін тривалий час працював представником Росії при Страсбурзькому суді, а пізніше – отримав посаду постпреда у Приволзькому федеральному окрузі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Володимир Путін одним указом звільнив близько десяти посадовців.