Президент Росії Володимир Путін приїхав до пітерського метро "Технологічний інститут", щоб покласти квіти на знак пам'яті про загиблих у результаті вибуху.

Відповідне відео опубліковане на YouTube.

В оточенні охорони і камер він підійшов і поставив букет. На прохання журналіста прокоментувати подію, він розвів руками, демонстративно постояв кілька секунд і, розгорнувшись, вирушив у зворотному напрямку.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вдень 3 квітня прогриміли потужні вибухи в пітерської підземки. В результаті загинули 11 людей, близько півсотні госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

За версією слідства, існує ймовірність, що в події задіяний смертник. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ознаки теракту є. Однак, на його думку, рано висувати таку версію.