Російський президент Володимир Путін підписав указ, яким забороняється при реєстрації називати дітей матюками і числами.

Текст закону опублікований на порталі правової інформації.

Тепер згідно із законом не можна називати дитину лайливими словами, вказівками на ранги і титули. Також в іменах не можна використовувати цифри та інші позначення. Виняток - дефіс.

У той же час дітям дозволено давати подвійне прізвище батька і матері. При цьому не можна міняти черговість прізвищ у братів і сестер. Варто відзначити, що раніше батьки не були чимось обмежені.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в мережі набирає популярність мультиплікаційний ролик про те, як президент Володимир Путін гвалтує Росію. У буквальному сенсі слова. Мультик починається з весілля карлика-Путіна і високою ставний дівчини на ім'я Росія. Під час церемонії президент клянеться захищати і оберігати "дружину", а також поважати права і свободи людини.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще