Головний друг Володимира Путіна, його прес-секретар Дмитро Пєсков розповів, що в Кремлі досить уважно стежать за кожним проривом в світі технологій, і повторний запуск ракети Falcon 9 не став винятком.

Про це Пєсков заявив сьогодні, 31 березня, в інтерв'ю одному з росЗМІ.

"Зрозуміло, за технологічними проривами в усьому світі в Кремлі стежать дуже уважно. Це дійсно дуже важливе досягнення. Безумовно, розвиток таких технологій буде прийматися до уваги і фахівцями нашої космічної галузі", - заявив прес-секретар і зазначив, що в Росії космічна галузь знаходиться на етапі серйозних змін, про що в першу чергу доповідають Володимиру Путіну.

"Це конкуренція, конкуренція досить жорстка. У нас є всі підстави вважати, що ми гідно можемо брати участь в цій конкуренції", - настійно заявив російський прес-секретар.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова розвеселила користувачів мережі обуреною заявою про те, як бридкий український уряд зайнявся "мовним геноцидом".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще