В Кремлі сподіваються, що Високий суд Лондона прийме рішення на користь Росії стосовно "боргу Януковича" - заборгованості України перед Росією за єврооблігаціями на загальну суму в розмірі 3 мільярдів доларів, які були видані в 2013 році перед втечею Януковича.

Про це заявив перший заступник голови економічного комітету Ради Федерації Сергій Калашников, повідомляють російські ЗМІ.

"У нас велика юридична чистота наших вимог, думаю, ситуація буде вирішена на користь Росії", - заявив Калашников.

Таке сподівання викликане тим, що сьогодні Високий суд Лондона ухвалив рішення розглянути це питання в прискореному порядку, тим самим задовольнивши клопотання російської сторони.

Однак, як повідомляють ті ж російські засоби масової інформації, сенатор попередив, що "діловодство в англійських судах - це річ за часом непередбачувана, може мати дуже затяжний характер, прогнозувати тут важко".

Як повідомляв сайт Знай.ua, Україна подасть апеляцію на рішення Високого суду Лондона, яке передбачає прискорений розгляд позову по євробондах на 3 млрд доларів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще