Мільярдери різних країн світу зовсім інакше сприймають призначення своїх величезних статків. У той момент, коли одні регулярно виділяють левову частку своїх прибутків на благодійність, інші – використовують гроші виключно на власні потреби.

Відповідні дані опубліковані на сторінці "Слідство.Інфо" у Facebook.

Яскравим прикладом для порівнянь є двоє заможних людей: загиблий нещодавно американський мільярдер Девід Рокфеллер та український багатій Юрій Косюк.

Різниця у сферах діяльності цих осіб разюча: американець протягом всього життя активно допомагав діячам культури та провідним науковцям, адже усвідомлював важливість їх роботи для людства.

Українець навпаки – переймався виключно власною нерухомістю і збільшенням прибутків, не дуже звертаючи увагу на потреби інших.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За 101 рік життя Рокфеллер встиг зробити дуже багато: загальна сума його пожертв на благодійність складає близько 900 мільйонів доларів. Найбільше коштів він перерахував на пожертву Гарвардському університету – 100 мільйонів доларів.

В свою чергу Косюк не погано почуває себе на посаді радника президента, займаючись виробництвом курятини. Пізніше бізнес, вочевидь, змусив його "підвищити статус" – для цього він не вигадав нічого кращого, ніж стерти з лиця землі найбільшу українську пам'ятку археологію. З легкої руки чиновників, які позбавили давнє скіфське поселення у Хотівському городищі характеристики пам'ятки, він збудував там власний маєток, який більше нагадує палац, ніж звичайну дачу за містом.

Американський мільярдер Девід Рокфеллер підтримував науку та культуру. А український мільярдер Юрій Косюк знищив історичну пам'ятку, забудувавши її своїм палацом. Такі різні мільярдери. Ось тут більше подробиць від Максим Опанасенко: https://hromadske.ua/posts/miliarder-yurii-kosiuk-zbuduvav-arkheolohichna-pamiatka-hotivske-horodishe

Posted by Слідство.Інфо on Saturday, 25 March 2017

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у віці 101 року помер американський мільярдер Девід Рокфеллер.